Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poselství Panny Marie dané 25. června 2024 skrze vizionářku Mariji Pavlović Lunetti

25. 6. 2024

2024-06-25----20.24.30_726b5775.jpg

Česky: Drahé děti! Raduji se s vámi a děkuji Bohu, že mi dovolil, abych byla s vámi, abych vás vedla a milovala. Dítka, mír je ohrožen a rodina je pod útokem. Vyzývám vás,  dítka, vraťte se k modlitbě v rodině. Dejte Písmo svaté na viditelné místo a čtěte ho každý den. Milujte Boha nadevše, aby vám bylo dobře na zemi. Děkuji vám, že jste přijaly mou výzvu.

 

Hrvatski: „Draga djeco! Radujem se s vama i Bogu zahvaljujem da mi je dozvolio da sam s vama da vas vodim i ljubim. Dječice, mir je u opasnosti i obitelj pod napadom. Pozivam vas ,dječice, vratite se molitvi u obitelji. Stavite sveto pismo na vidljivo mjesto i čitajte ga svakim danom. Ljubite Boga iznad svega da vam bude dobro na zemlji. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

 

Slovensky: „Drahé deti! Teším sa s vami a ďakujem Bohu, že mi dovolil byť s vami, aby som vás viedla a milovala. Deti, mier je v ohrození a rodina je pod útokom. Pozývam vás, deti, vráťte sa k rodinnej modlitbe. Umiestnite Sväté Písmo na viditeľné miesto a čítajte ho každý deň. Milujte Boha nadovšetko, aby vám bolo dobre na zemi. Ďakujem, že ste prijali moje pozvanie "

 

Polski: Orędzie, 25. czerwca 2024
„Drogie dzieci! Raduję się z wami i dziękuję Bogu, że mi pozwolił być z wami i prowadzić was i kochać. Dziatki, pokój jest zagrożony, a rodzina [jest] atakowana. Dziatki, wzywam was, abyście wrócili do modlitwy w rodzinie. Postawcie Pismo Święte na widocznym miejscu i czytajcie je codziennie. Kochajcie Boga ponad wszystko, aby było wam dobrze na ziemi. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.”

 

 

English: “Dear children! I rejoice with you and thank God for permitting me to be with you, to lead you and love you. Little children, peace is in danger and the family is under attack. I am calling you, little children: return to prayer in the family. Put Sacred Scripture in a visible place and read it every day. Love God above all that it may be good for you on earth. Thank you for having responded to my call.”

 

Deutsch: Botschaft, 25. Juni 2024
"Liebe Kinder! Ich freue mich mit euch und ich danke Gott, dass Er mir erlaubt hat, bei euch zu sein, um euch zu führen und zu lieben. Meine lieben Kinder, der Friede ist in Gefahr und die Familie steht unter Angriff. Meine lieben Kinder, ich rufe euch auf, kehrt zum Gebet in der Familie zurück. Stellt die Heilige Schrift an einen sichtbaren Platz und lest sie jeden Tag. Liebt Gott über alles, damit es euch wohl ergehe auf der Erde. Danke, dass ihr meinem Ruf gefolgt seid."

Italiano: Messaggio, 25. giugno 2024
''Cari figli! Gioisco con voi e rigrazio Dio per avermi permesso di stare con voi per guidarvi ed amarvi. Figlioli, la pace è in pericolo e la famiglia è attaccata. Vi invito, figlioli, ritornate alla preghiera in famiglia. Mettete la Sacra Scrittura in un posto visibile e leggetela ogni giorno. Amate Dio al di sopra di ogni cosa affinché stiate bene sulla terra. Grazie per aver risposto alla mia chiamata.''